Katsastus

Nuoriso ja koulutus


28.5.2018

2018 veneenkatsastus lähestyy. Huomaathan, että katsastusvarusteisiin tuli uudistuksia keväällä 2017, pätevät myös nyt 2018. Lue lisää SPV nettisivuilta klikkaamalla tästä.

Katsastusvarustelistan SPV nettisivuilta löydät klikkaamalla tästä.

Yleistä venekatsastuksesta:

Muista runkokatsastus joka viides vuosi tai jos vene katsastetaan seuraan ensimmäistä kertaa. Ajanvarauksissa katsastajille tarvitsee soittaa ainoastaan, kun veneellesi tarvitsee varata aika runkokatsastukseen.

2018 katsastusmaksukäytäntö on sama kuin viime vuonna. Maksu suoritetaan katsastuksen jälkeen eli laskut lähtivät kesä-heinäkuun vaihteessa niille, jotka katsastivat veneensä. Maksu 25e / vene. Useamman veneen omistaja maksaa jokaisesta veneestä 25e. Erillistä ilmoittautumista vuosikatsastukseen ei tarvita.

2018 maksut löydät klikkaamalla tästä.

2018 katsastajien yhteystiedot:

Katsastusesimies:
Jarkko Kyllästinen 040 583 5520

Katsastaja
Tero Heikkilä 040 584 0797

Katsastajia kaivataan lisää! Mikäli sinulla on aikaa ja kiinnostusta ryhtyä katsastajaksi, ota yhteyttä Kyllästiseen ja järjestetään kiinnostuneille paikka SPV katsastajakoulutukseen.

Pic 2Päivitetty 5.8.2018

Lasten ja nuortentoiminta on johtokunnan vastuulla. Jos sinulla on aikaa ja intoa järjestää lastentoimintaa kesällä ota yhteys johtokuntaan, yhteystiedot löydät klikkaamalla tästä.

Suomen Purjehdus ja Veneilyn veneilykoulun kouluttaja ja kalusto olivat Koivusaaressa viimeksi kesällä 2012. Kaksipäiväiseen koulutukseen osallistui yhdeksän 7-12 vuotiasta lasta.

Materiaalit ja suunnitelmat kesältä 2012 ovat tallessa tiedostoina. Jos haluat alkaa järjestäjäksi, ne ovat saatavissa.

SPV:n sivulta lainattuna:

'On aina parempi tarjota laadukasta opetusta rajatulle osallistujamäärälle kuin pyrkiä saamaan osallistujia enemmän kuin rahkeet riittävät.'

Ja Nautic- lehdestä luettua:

'Jo markkinoidessamme toimintaa kerromme avoimesti, että junioreiden pääsy toimintaan edellyttää vähintään toisen vanhemman aktiivista mukanaoloa.'

---

Navigaatio

Kilpailut

Pic 35.8.2018

Navigaatiokurssitarjonnassa tukeudutaan pääasiassa Tampereen Navigaatioseuran järjestämään koulutukseen.

Pic 45.8.2018.

Mahdollinen navigointikilpailu ideoiden mukaan.

© 2018 Kesäpäivän Pursiseura ry, kaikki oikeudet kuviin pidätetään, all rights to the pictures reserved
Alkuperäinen template, Template originally from: www.freewebsitetemplates.com